Τσιτσιπάς : Qqqrmlwnxgbgwm : Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο.

Τσιτσιπάς : Qqqrmlwnxgbgwm : Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο.. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ.

Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά».

Gg8q1doa9lmdcm
Gg8q1doa9lmdcm from onsports.bbend.net
Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην.

174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. I play tennis because it's my. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

Stefanos Tsitsipas Poio Kanali Metadidei Ayrio Ton Megalo Hmiteliko
Stefanos Tsitsipas Poio Kanali Metadidei Ayrio Ton Megalo Hmiteliko from youfly.com
Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

«βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ.

Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. 174 041 tykkäystä · 7 703 puhuu tästä. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ.

Dowixb Ownltm
Dowixb Ownltm from www.to10.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο.

Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι.

#τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point».

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code